РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000305225<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пестіна Г. О. 
Сучасні напрямки в технології переробки дині : монографія / Г. О. Пестіна, Є. П. Пивоваров; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 163 c. - Бібліогр.: с. 151-163. - укp.

Розглянуто основні сучасні напрями розвитку технології переробки дині. Науково обгрунтовано технології реструктурованого напівфабрикату з дині. Визначено область раціональних значень параметрів технологічного процесу виробництва реструктурованого напівфабрикату з дині. Висвітлено економічну ефективність впровадження результатів дослідження.

Рассмотрены основные современные направления развития технологии переработки дыни. Научно обоснованы технологии реструктурированного полуфабриката из дыни. Определена область рациональных значений параметров технологического процесса производства реструктурированного полуфабриката из дыни. Освещена экономическая эффективность внедрения результатов исследования.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.41

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА728775 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського