Деркач Т. М. Сучасні наукові напрями у харчуванні : навч. посіб. / Т. М. Деркач, Н. В. Кондратюк; Дніпропетр. нац. ун-т ім. О.Гончара. - Д., 2009. - 212 c. - Бібліогр.: с. 204-206. - укp.Розглянуто хімічні, біохімічні та фізико-хімічнні засади наукових теорій харчування. Сучасні концепції альтернативного харчування проаналізовано у порівнянні з положеннями теорій раціонального й адекватного харчування. Увагу приділено вегетаріанському та роздільному харчуванню, сиро- та сухоїдінню, лікувальному голодуванню, науково-практичним аспектам оздоровчого та профілактичного харчування. Розкрито особливості факторної розробки асортименту оздоровчих продуктів. Рассмотрены химические, биохимические и физико-химические основы научных теорий питаний. Современные концепции альтернативного питания проанализированы в сравнении с положениями теорий рационального и адекватного питания. Уделено внимание вегетарианскому и оздоровительному питанию, сыро- и сухоедению, лечебному голоданию, научно-практическим аспектам оздоровительного и профилактического питания. Раскрыты особенности факторной разработки ассортимента оздоровительных продуктов. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.0 я73 + Р351 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА720648 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|