Лисюк Г. М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів : навч. посіб. / Г. М. Лисюк; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 144 c. - Бібліогр.: с. 141. - укp.Наведено теоретичні положення, основні формули та конкретні приклади розрахунків рецептур під час виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських и харчоконцентратних виробів з урахуванням окремого виду виробництва. Приведены теоретические положения, основные формулы и конкретные примеры расчетов рецептур при производстве хлебобулочных, макаронных, кондитерских и пищеконцентратных изделий с учетом отдельного вида производства. Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-642 + Л83-642
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА725327 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|