РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306639<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лисюк Г. М. 
Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів : навч. посіб. / Г. М. Лисюк; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 144 c. - Бібліогр.: с. 141. - укp.

Наведено теоретичні положення, основні формули та конкретні приклади розрахунків рецептур під час виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських и харчоконцентратних виробів з урахуванням окремого виду виробництва.

Приведены теоретические положения, основные формулы и конкретные примеры расчетов рецептур при производстве хлебобулочных, макаронных, кондитерских и пищеконцентратных изделий с учетом отдельного вида производства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-642 + Л83-642

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА725327 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського