РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306648<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лисюк Г. М. 
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 145 c. - Бібліогр.: с. 126-144. - укp.

Наведено інформацію щодо актуальності розробок нових технологій борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшнику. Розглянуто можливі шляхи покращання їх харчової та біологічної цінності за рахунок олійної сировини та продуктів її переробки. Подано відомості щодо нових технологій пісочного напівфабрикату, пісочного печива та масляного бісквіту.

Приведена информация об актуальности разработок новых технологий мучных кондитерских изделий с использованием ядра подсолнечника. Рассмотрены возможные пути улучшения их пищевой и биологической ценности за счет масличного сырья и продуктов ее переработки. Представлены сведения о новых технологиях песочного полуфабриката, песочного печенья и масляного бисквита.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА726670 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського