![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306679<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Самохвалова О. В. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 108 c. - Бібліогр.: 308 назв - укp.Розглянуто питання використання вітчизняних мікробних полісахаридів ксампану та поліміксану в змішаних драглеподібних системах із полісахаридами червоних морських водоростей. Вивчено механізм взаємодії мікробних полісахаридів із полісахаридами червоних морських водоростей. Одержано математичні залежності впливу домішок мікробних полісахаридів на функціонально-технологічні властивості агару, агароїду та желейних мас з їх використанням. Запропоновано технології виробництва кондитерської желейної продукції з використанням ксампану та поліміксану. Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА736129 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|