Гавриш А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Гавриш; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 c. - укp.Висвітлено актуальність використання залізовмісних дієтичних домішок у технології продуктів харчування, зокрема кондитерських виробів. Досліджено седиментаційну стійкість та окиснювальні процеси в жирових системах з дієтичною домішкою "Гемовітал" на стадії формування рецептурної суміші та розробки технології жирового напівфабрикату. Науково обгрунтовано та розроблено технологію жировмісного оздоблювального напівфабрикату - глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною домішкою "Гемовітал", яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Вперше комплексно досліджено фізико-хімічні, реологічні, функціонально-технологічні, мікробіологічні показники якості та безпеки жировмісного оздоблювального напівфабрикату - глазурі, що містить гемове залізо. Проведено клінічну апробацію та впровадження розроблених технологій у підприємствах ресторанного господарства, доведено конкурентоспроможність і соціальну ефективність нової продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л868
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА381043 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|