РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306707<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Івашина Л. Л. 
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Л. Л. Івашина; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 17 c. - укp.

Визначено якісний та кількісний склад поліфенольних сполук йодвмісної домішки зостери. Встановлено антиоксидантні властивості такої домішки зостери та доведено, що вона містить речовини, які надають їй властивостей комплексного антиоксиданту другого роду. Наведено кольорові характеристики та встановлено кольоропараметричні показники йодвмісних водоростевих домішок. Розкрито закономірності змін функціонально-технологічних властивостей полідисперсних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин під впливом технологічних чинників та окремих компонентів рецептур. Науково обгрунтовано й оптимізовано параметри та режими технологічних процесів виробництва молочно-білкових запіканок з використанням йодвмісних домішок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА379410 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського