РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306745<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Положишникова Л. О. 
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Л. О. Положишникова; Донец. нац. у-т екон. і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 c. - укp.

Науково обгрунтовано та розроблено технологію соусів на емульсійній основі за рахунок використання вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля. Встановлено основні параметри, що забезпечують утворення емульсій. Досліджено зміну функціональних властивостей сировини залежно від тривалості обробки у вихровому шарі феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля. Встановлено, що використання способу обробки сприяє покращання функціональних властивостей білкових складових соусу та не погірщує якісні показники олії соняшникової.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА373394 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського