РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306746<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Балацька Н. Ю. 
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. Ю. Балацька; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 16 c. - укp.

Встановлено функціонально технологічні властивості салепу та визначено раціональні термічні параметри, за яких салеп максимально виявляє здатність до згущування. Доведено значний стабілізувальний ефект ароматичної рослинної сировини на біофлавоноіди ягід. Розроблено рецептури та технологію соусів з ягід малини, бузини. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА379488 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського