РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306757<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Горальчук А. Б. 
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 123 c. - укp.

Висвітлено нові підходи до виробництва термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини. Проаналізовано проблеми одержання та стабілізації прямих емульсій шляхом утворення білок-пектинових комплексів у дисперсійному середовищі емульсій. Наведено рекомендації щодо використання термостабільних емульсійних соусів для виробництва кулінарної продукції.

Освещены новые подходы к производству термостабильных эмульсионных соусов на основе овощного сырья. Проанализированы проблемы получения и стабилизации прямых эмульсий путем образования белок-пектиновых комплексов в дисперсионной среде эмульсий. Даны рекомендации по использованию термостабильных эмульсионных соусов для производства кулинарной продукции.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА731261 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського