![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307194<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Кривошей В. Трудовий капітал ресторанного господарства: теорія та методологія : монографія / В. Кривошей; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Форт, 2010. - 271 c. - Бібліогр.: 167 назв - укp.Розкрито зміст, види, особливості оцінювання та стимулювання розвитку людського капіталу підприємств ресторанного господарства (РГ) за умов переходу на інноваційних шлях економічного зростання. Охарактеризовано тенденції розвитку РГ в Україні. Проаналізовано динаміку трудових цінностей працівників галузі РГ. Розглянуто проблеми визначення механізму взаємодії продуктивності та задоволеності працею підприємств РГ. Увагу приділено аналізу ефективності управління трудовим капіталом диверсифікованих підприємств РГ. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-640
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА745782 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|