РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307424<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мординський В. П. 
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. П. Мординський; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 c. - укp.

Вперше розроблено модель кріоконцентрування методом блочного виморожування на пластинчастих кристалізаторах, яка встановлює динаміку зростання блоку льоду, визначає поля температур в блоці льоду, динаміку зміни концентрації продукту. Одержано кінетичні залежності зростання блоку льоду від його висоти, температури кристалізатора, початкової концентрації кавового екстракту, молочної сироватки та виноградного соку та тривалості виморожування; структури блоку льоду від температури кристалізатора, початкової кристалізації кавового екстрату, молочної сироватки та виноградного соку і часу виморожування; зростання блоку льоду та його структури від швидкості перемішування. Розроблено методику розрахунку процесів концентрування під час блочного виморожування на плоских кристалізаторах і теплообмінних і гідродинамічних процесах, що проходять у плоских кристалізаторах з щілинними каналами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.7

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА380308 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського