Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307512<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Горячова О. О. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. О. Горячова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 21 c. - укp.Досліджено можливості вдосконалення споживних властивостей яблучних соків шляхом використання окремих помологічних сортів плодів і купажуванням. Визначено сортову специфічність помологічних сортів яблук за їх переробки на сік. Вдосконалено методику відбору сировини, з використанням якої підібрано сорти плодів для виробництва натуральних сортових яблучних соків. Встановлено критерії оптимізації складу яблучних соків і за результатами експериментальних досліджень і на підставі математичного моделювання розроблено сім композицій купажованих яблучних соків та три композиції яблучного з ягідними. Науково обгрунтовано й експериментально підтверджено високі споживні властивості сортових яблучних і купажованих соків. Проведено товарознавче оцінювання якості сортових і купажованих соків під час зберігання. Визначено економічний, соціальний ефект від виробництва, оцінено конкурентоспроможність даних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА378245 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|