![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307563<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Швець Н. О. Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Н. О. Швець; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 20 c. - укp.Вдосконалено технологію комплексної переробки насіння льону з використанням ферментних препаратів. Вивчено його біохімічний склад як потенційної сировини для одержання функціональних продуктів та інгредієнтів. Досліджено вплив ферментних препаратів на модифікацію біополімерів насіння льону. Експериментально встановлено співвідношення й концентрацію ферментних препаратів під час одержання льняної олії. Показано можливість використання екстрактів рослинних антиоксидантів для стабілізації й продовження сроку її зберігання. Обгрунтовано й доведено можливість виробництва функціональних харчових інградієнтів з насіння льону з використанням ферментних препаратів. Індекс рубрикатора НБУВ: Е50*87 + Л782.128 + Л987
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА374241 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|