Лазоренко Н. П. Удосконалення технології маффінів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. П. Лазоренко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 c. - укp.Досліджено вплив білого цукру, фруктози та лактулози на фізичні, структурно-механічні властивості тіста та готових виробів. Доведено, що лактулозу, як пребіотик, доцільно використовувати у кількості 10 % до маси білого цукру/фруктози - для виробництва маффінів оздоровчого (функціонального) призначення. Обгрунтовано доцільність та можливість використання безглютенового борошна (рисового та гречаного) у виробництві дієтичних маффінів для хворих на целіакію. Індекс рубрикатора НБУВ: Л868-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА385585 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|