РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307565<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лазоренко Н. П. 
Удосконалення технології маффінів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. П. Лазоренко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 c. - укp.

Досліджено вплив білого цукру, фруктози та лактулози на фізичні, структурно-механічні властивості тіста та готових виробів. Доведено, що лактулозу, як пребіотик, доцільно використовувати у кількості 10 % до маси білого цукру/фруктози - для виробництва маффінів оздоровчого (функціонального) призначення. Обгрунтовано доцільність та можливість використання безглютенового борошна (рисового та гречаного) у виробництві дієтичних маффінів для хворих на целіакію.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л868-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА385585 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського