РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000307583<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Яременко О. М. 
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О. М. Яременко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 c. - укp.

Досліджено технологічні властивості цукрозамінників лактилолу та фруктози. Встановлено вплив лактилолу, фруктози та суміші, утвореної на їх основі, на фізичні, структурно-механічні властивості тіста та готових виробів. Доведено, що лактилол доцільно використовувати у технології здобного та цукрового печива, а лактилол у кількості 8 % до маси готового виробу - для виробництва затяжного печива.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л868

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА370976 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського