Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000308709<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник; МОНМС України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 391 c. - Бібліогр.: с. 325-328. - укp.Висвітлено еволюцію розвитку управління якістю, її сучасну філософію. Розглянуто розвиток систем управління якістю в Україні. Надано загальну характеристику системи управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві, розкрито її процеси. Наведено основні методи визначення якості продукції та послуг. Запропоновано методику її комплексного оцінювання в готельно-ресторанному господарстві. Наведено вимоги нормативної документації до показників якості в цій сфері. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-823.2-21 я73 + У9(4УКР)441.357-823.2-21 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА742285 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|