РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000308709<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Топольник В. Г. 
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник; МОНМС України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 391 c. - Бібліогр.: с. 325-328. - укp.

Висвітлено еволюцію розвитку управління якістю, її сучасну філософію. Розглянуто розвиток систем управління якістю в Україні. Надано загальну характеристику системи управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві, розкрито її процеси. Наведено основні методи визначення якості продукції та послуг. Запропоновано методику її комплексного оцінювання в готельно-ресторанному господарстві. Наведено вимоги нормативної документації до показників якості в цій сфері.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-823.2-21 я73 + У9(4УКР)441.357-823.2-21 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА742285 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського