Шаповал С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування : навч. посіб. / С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко; ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 240 c. - укp.Розглянуто класифікацію, типи, призначення, будову, принципи дії та правила безпечної експлуатації основних видів механічного устаткування, що використовується в закладах ресторанного господарства. Наведено технічні характеристики окремих машин і механізмів, зокрема, машин для миття овочів, замішування тіста, нарізання хліба. Увагу приділено вимогам до розміщення та монтажу механічного устаткування, проблемам його обслуговування та ремонту. Рассмотрены классификация, типы, предназначение, строение, принципы действия и правила безопасной эксплуатации основных видов механического оборудования, используемого в заведениях ресторанного хозяйства. Приведены технические характеристики отдельных машин и механизмов, в частности, машин для мытья овощей, замешивания теста, нарезки хлеба. Уделено внимание требованиям к размещению и монтажу оборудования, проблемам его обслуживания и ремонта. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-5 я7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА733912 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|