Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000310370<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : тези доп. I Міжнар. наук.-практ. студент. конф., 8 квіт. 2010 р., Дніпропетровськ. Т. 1 / ред.: В. А. Павлова, Л. А. Гончар; Дніпропетр. ун-т економіки та права. - Д., 2010. - 275 c. - укp. - рус.Розглянуто питання використання продуктів переробки гречки в технології бісквітних напівфабрикатів. Висвітлено проблеми та тенденції розвитку цукробурякової галузі. Проаналізовано роль інноваційних технологій для підвищення конкурентоспроможності консервних підприємств. Визначено ефективність реінжинірингу бізнес-процесів харчових виробництв. Описано особливості формування асортименту продовольчих товарів роздрібними торговельними підприємствами (ТП). Розкрито концептуальні засади формування соціальної системи ТП. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-823.2я431 + Ж606я431(0)
Рубрики:
Шифр НБУВ: В352863/1 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|