РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000310370<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств : тези доп. I Міжнар. наук.-практ. студент. конф., 8 квіт. 2010 р., Дніпропетровськ. Т. 1 / ред.: В. А. Павлова, Л. А. Гончар; Дніпропетр. ун-т економіки та права. - Д., 2010. - 275 c. - укp. - рус.

Розглянуто питання використання продуктів переробки гречки в технології бісквітних напівфабрикатів. Висвітлено проблеми та тенденції розвитку цукробурякової галузі. Проаналізовано роль інноваційних технологій для підвищення конкурентоспроможності консервних підприємств. Визначено ефективність реінжинірингу бізнес-процесів харчових виробництв. Описано особливості формування асортименту продовольчих товарів роздрібними торговельними підприємствами (ТП). Розкрито концептуальні засади формування соціальної системи ТП.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-823.2я431 + Ж606я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: В352863/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського