Харчишина О. В. Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : монографія / О. В. Харчишина; Нац. ун-т харч. технологій. - Житомир, 2011. - 290 c. - Бібліогр.: 175 назв - укp.
Проаналізовано теоретичні засади організаційної культури (ОК) в контексті сучасної парадигми менеджменту. Увагу приділено методичним і методологічним аспектам діагностування ОК. Проведено порівняльний аналіз сучасних методик діагностування ОК підприємств. Охарактеризовано сучасний стан і тенденції розвитку харчової промисловості на Житомирщині. Розглянуто корпоративний кодекс як інструмент формування ОК. Показано можливості використання системи поширення знань в процесі формування ОК вітчизняних підприємств харчової промисловості.
Шифр НБУВ: ВА742525Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"