Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. Ю. Холодова; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 c. - укp.Досліджено особливості зміни органолептичних властивостей, хімічного, мінерального, вітамінного складу та біологічну цінність білкового та жирнокислотного складу варених ковбасних виробів у залежності від рецептурного складу, які у сукупності формують харчову цінність продукту. Обгрунтовано доцільність внесення пасти з нуту замість частки шпику під час виробництва варених ковбасних виробів, яка за рахунок оптимального співвідношення основних харчових елементів сприяє підвищенню харчової цінності та споживних властивостей готового продукту. Доведено підвищення комплексної оцінки якості ковбаси "Донецької" на 10,68 % у порівнянні з контрольним зразком ковбаси "Лікарська". Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА378899 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|