Давидович О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. Я. Давидович; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 24 c. - укp.Доведено доцільність застосування різних комбінацій природних добавок, зокрема, антиоксидантів, ароматизаторів і добавок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю для виробництва печива цукрового. Досліджено залежність зміни якості печива цукрового під час зберігання від використаних добавок і умов зберігання. Вивчено вплив сучасних пакувальних матеріалів на збереження печива цукрового. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА372053 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|