РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000311042<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Головко Т. М. 
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Т. М. Головко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 19 c. - укp.

Обгрунтовано формування якості паштетної продукції (ПП) з використанням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну, рецептуру нових видів паштетів. Доведено, що використання домішок не змінює традиційну технологію виготовлення паштетів. Визначено вплив НКХ та еламіну на органолептичні, волого- та жироутримувальні, структурно-механічні, мікроструктурні характеристики, стійкість емульсії паштетів. Досліджено зміну показників якості ПП протягом всього терміну зберігання. Встановлено загальний хімічний, аміно- та жирнокислотний склад розробленої продукції з підвищеним вмістом біоорганічних сполук кальцію та йоду. Доведено виражені радіозахисні властивості розробленої ПП на підгрунті дослідів на лабораторних тваринах. Визначено позитивний вплив еламіну на процеси засвоєнння кальцію НКХ. Проведено інтегральну оцінку якості розробленої продукції, яка характеризується кращими споживчими характеристиками та економічною ефективністю.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА372757 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського