РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000312083<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Юдин А. И. 
ЮВЭТ-технологии : монография. Ч. 1. Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков / А. И. Юдин. - Харьков : Захаренко В.В., 2010. - 137 c. - Библиогр.: с. 123-126 - рус.

Даны характеристики современных методов сушки продуктов, в частности, инфракрасной, микроволновой, сублимационной, кондуктивной, конвективной, акустической, сравнительные характеристики установок для активационной и сублимационной сушки. Проанализированы конструктивные особенности нового оборудования, технологии производства отдельных видов сырья, порошка из кофе, винограда, шиповника, чеснока, какао масла и порошка. Приведены рекомендации по использованию порошков.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9-5 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: В352715/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського