Висоцька Л. Є. Формування професійної культури майбутніх фахівців кулінарного профілю у вищих професійних училищах : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Л. Є. Висоцька; НАПН України, Ін-т пед. освіти і освіти дорослих. - К., 2011. - 21 c. - укp.Обгрунтовано концептуальні засади формування професійної культури майбутніх фахівців кулінарного профілю. Запропоновано модель, що забезпечує створення освітньо-культурного середовища для творчого розвитку особистості майбутніх кондитерів, формування їх професійно важливих якостей під час теоретичного та виробничого навчання та професійно спрямованих позаурочних заходів. Доведено ефективність педагогічних умов формування у майбутніх кондитерів професійної культури на основі впровадження навчального курсу "Творчість в професії кондитер" і навчально-методичного комплексу, який охоплює тлумачний словник кулінара, систему творчих професійних завдань, пробами майстер-класів, арт-студій, професійних факультативів, конкурсів професійної майстерності. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р(4УКР)2 + Ч461.203
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА386869 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|