РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000313059<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Висоцька Л. Є. 
Формування професійної культури майбутніх фахівців кулінарного профілю у вищих професійних училищах : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Л. Є. Висоцька; НАПН України, Ін-т пед. освіти і освіти дорослих. - К., 2011. - 21 c. - укp.

Обгрунтовано концептуальні засади формування професійної культури майбутніх фахівців кулінарного профілю. Запропоновано модель, що забезпечує створення освітньо-культурного середовища для творчого розвитку особистості майбутніх кондитерів, формування їх професійно важливих якостей під час теоретичного та виробничого навчання та професійно спрямованих позаурочних заходів. Доведено ефективність педагогічних умов формування у майбутніх кондитерів професійної культури на основі впровадження навчального курсу "Творчість в професії кондитер" і навчально-методичного комплексу, який охоплює тлумачний словник кулінара, систему творчих професійних завдань, пробами майстер-класів, арт-студій, професійних факультативів, конкурсів професійної майстерності.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р(4УКР)2 + Ч461.203

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА386869 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського