Токар А. Ю. Технологічні і теплові розрахунки вакуум-апаратів типу МЗС-320 у консервуванні : навч. посіб. для викон. студ. розд. курс. і диплом. проектування напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спец. 7.05170107, 8.05170107 "Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів" / А. Ю. Токар, З. М. Харченко, С. С. Миронюк, Т. В. Волкова, О. І. Аністратенко; Уман. нац. ун-т садівництва, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і переробки плодів та овочів. - Умань : Вид. "Сочінський", 2012. - 134 c. - Бібліогр.: с. 113-115. - укp.Наведено характеристику вакуум-апарата МЗС-320. Подано детальну інформацію про розрахунки вакуум-випарних апаратів даного типу для приготування цукрового сиропу під час виготовлення консервів "Сік аличевий з м'якоттю та цукром", маринадної заливки для виготовлення консервів "Огірки мариновані", виробництва консервів "Соус томатний "Гострий", "Чорна сородина, дроблена з цукром", "Яблучно-фруктова суміш", "Підварка яблучна", "Джем вишневий стерилізований", "Конфітюр вишневий", "Повидло абрикосове", "Желе абрикосове пастеризоване" та ін. Наведено також розрахунки кількості ферментаторів для освітлення соку та кількості збірників МЗС-320 для змішування компонентів. Індекс рубрикатора НБУВ: П960.3-5 я73
Шифр НБУВ: ВА751710 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|