Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., 25 квіт. 2012 р. : у 4 ч. Ч. 3. Секції 17-22 / ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, М. П. Головко; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 148 c. - укp.Висвітлено сучасні проблеми та перспективи розвитку аналізу в контексті управління підприємств, роль і місце стратегічного аналізу в системі менеджменту підприємства, теоретичні засади стратегії і тактики фінансового менеджменту на підприємстві. Розглянуто актуальні проблеми та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України, економічні аспекти розбудови та розвитку підприємств харчування та торгівлі. Окреслено шляхи вдосконалення обліку та аудиту в системі управління, наголошено на перевагах електронної форми звітності. Розкрито організаційні аспекти внутрішньогосподарського контролю за умов використання комп'ютерних технологій. Значну увагу приділено соціально-економічним аспектам та проблемам міжнародних інтеграційних і глобалізаційних процесів, акцентовано на інтернаціональних проблемах іллегалізації зовнішньоекономічної діяльності. Визначено напрями здійснення сучасних інвестиційних процесів за умов глобалізації, проаналізовано наслідки вступу до СОТ для національної економіки України. Індекс рубрикатора НБУВ: У.я 431(4УКР) + У9(4УКР)42 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: С11204/3 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|