Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., 25 квіт. 2012 р. : у 4 ч. Ч. 4. Секції 23-30 / ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, М. П. Головко; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 134 c. - укp. - англ.Висвітлено маркетингові проблеми та інновації за сучасних умов господарювання, питання прогнозування діяльності підприємств та оцінювання ефективності маркетингового управління. Окреслено перспективи використання маркетингу 3.0, вірусного маркетингу, увагу приділено маркетингу інновацій у сфері банківських послуг. Розглянуто світові та національні проблеми менеджменту сфери послуг, інноваційні напрями розвитку готельного бізнесу в Україні, перспективи співробітництва нашої держави з ЄС у галузі туризму, основні напрями стратегічного розвитку ресторанного господарства. Акцентовано на сервісних технологіях в готельному та ресторанному бізнесі, проаналізовано розвиток готельного господарства в Україні та у світі. Охарактеризовано нові формати та напрямки діяльності закладів ресторанного господарства, питання організації дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах, роль хостес в організації обслуговування гостей "Євро-2012". Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)42 я431 + Ч216(4УКР)17 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: С11204/4 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|