РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000317185<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Параняк Н. М. 
Біохімічний склад м'язової тканини баранчиків різних конституційних типів асканійської тонкорунної породи / Н. М. Параняк, В. В. Гавриляк, П. В. Стапай, С. В. Кочетов, В. М. Іовенко, В. Сербіна // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2010. - Вип. 11, N 2/3. - С. 45-49. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Вивчено особливості біохімічного складу м'язової тканини баранчиків таврійського типу асканійської тонкорунної породи залежно від типу статури. Установлено, що найкращу біологічну цінність має м'ясо баранчиків грубого типу завдяки найвищому показнику відношення білок:жир, найбільшій кількості загальних білків за рахунок фракції <$E gamma>-глобулінів, оптимальній кількості загальних ліпідів, найбільшій кількості фосфоліпідів і найменшій кількості стеролових фракцій. Енергетична цінність м'яса баранчиків міцного типу становить 770,05 кДж, ніжного - 656,59 кДж, грубого - 742,77 кДж.


Індекс рубрикатора НБУВ: П66-27

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського