Гвоздєв О. В. Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, Т. О. Шпиганович // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 50-58. - Библиогр.: 6 назв. - укp.
Удосконалено процес виробництва м'якого морозива у напрямку підвищення його якості та зниження втрат.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"