Шпак М. С. Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста / М. С. Шпак, І. М. Литовченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 32. - С. 85-87. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Визначено параметр нелінійності реологічних рівнянь під час описання процесу перемішування хлібного тіста. Досліджено зміну в'язкості в процесі замісу.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"