Бірюков М. Ю. Використання кольорових асоціацій для формування художнього смаку в студентів мистецьких спеціальностей у процесі професійної підготовки / М. Ю. Бірюков // Освіта на Луганщині. - 2011. - № 1. - С. 122-127. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Діяльність органу зору може збуджувати й інші органи почуттів: слух, смак, нюх, сприйняття дотиком. Колірні відчуття можуть також викликати спогади та пов'язані з ними емоції, образи, психічні стани - усе це має назву колірних асоціацій. Розглянуто це унікальне явище природи, надано власні коментарі та рекомендації з використанням його в навчальному процесі під час викладання дисциплін "Кольорознавство" та "Основи композиції" у студентів мистецьких спеціальностей, що сприятиме формуванню художнього смаку. Індекс рубрикатора НБУВ: Ю935.113.11 + Щ100.57 р
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14958 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|