РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000318447<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бірюков М. Ю. 
Використання кольорових асоціацій для формування художнього смаку в студентів мистецьких спеціальностей у процесі професійної підготовки / М. Ю. Бірюков // Освіта на Луганщині. - 2011. - № 1. - С. 122-127. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Діяльність органу зору може збуджувати й інші органи почуттів: слух, смак, нюх, сприйняття дотиком. Колірні відчуття можуть також викликати спогади та пов'язані з ними емоції, образи, психічні стани - усе це має назву колірних асоціацій. Розглянуто це унікальне явище природи, надано власні коментарі та рекомендації з використанням його в навчальному процесі під час викладання дисциплін "Кольорознавство" та "Основи композиції" у студентів мистецьких спеціальностей, що сприятиме формуванню художнього смаку.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ю935.113.11 + Щ100.57 р

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14958 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського