![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000320575<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Малафєєв М. Т. Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів / М. Т. Малафєєв, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, А. В. Гавриш // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 5/6. - С. 63-65. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Визначено, що какао-олія та пальмоядрова олія є ньютонівськими рідинами за всіх температур досліджень, яким за умов додавання до них дієтичної домішки "Гемовітал" притаманна неньютонівська течія. Подрібнення частинок дієтичної домішки "Гемовітал" в олії веде до збільшення когезії між частинками та утворення стабільної суспензії. Встановлено раціональну масову частку дієтичної домішки "Гемовітал" для глазурі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|