Погребняк В. Г. Вплив швидкості переміщення високошвидкісного струменя води на глибину різа харчових продуктів / В. Г. Погребняк, О. В. Гордієнко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 3, вип. 10. - С. 70-75. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.
Надано результати експериментальних досліджень залежності глибини різа твердих харчових продуктів від швидкості переміщення високошвидкісного струменя води відносно них з метою визначення оптимальних параметрів процесу водорізання.
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"