Перцевой Ф. В. Дослідження граничного напруження зсуву білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшника / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Г. Є. Поліщук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 100-102. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.
Досліджено вплив фізико-хімічних показників білково-жирової емульсії на основі гідротермообробленого ядра насіння соняшника на його граничне напруження зсуву.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"