Некрасов П. О. Дослідження фізіологічного впливу майонезу, виготовленого на основі діацилгліцеринової олії / П. О. Некрасов, В. Г. Гопкалов, Ю. М. Плахотна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 3/8. - С. 59-63. - Бібліогр.: 23 назв. - укp.Досліджено вплив майонезу, збагаченого діацилгліцеринами, на процеси обміну в організмі. Одержані дані свідчать про нетоксичність продукту. Майонез, виготовлений на основі діацилгліцеринової олії, проявляє гіпохолестеринемічні, гіпотриацилгліцеринемічні та антиатерогенні властивості у порівнянні зі звичайним майонезом. Індекс рубрикатора НБУВ: Л981-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|