Пузік Л. М. Залежність хімічного складу плодів дині від особливостей сорту / Л. М. Пузік // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 302-310. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Установлено, що господарсько-ботанічні сорти дині ранньостиглої групи (РСГ) різняться між собою за вмістом сухих речовин і цукрів уже на ранній стадії формування плодів, інтенсивності накопичення цих речовин в процесі онтогенезу і на заключній стадії своєї життєдіяльності, тобто повної стиглості. Характерною закономірністю у формуванні хімічного складу плодів РСГ дині є те, що у 8 - 10-добових плодах відсоток цукру у сухих речовинах є значно більшим проти плодів, які розвивалися наступні 16 - 18 діб. Індекс рубрикатора НБУВ: П241.77-36
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|