РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000326241<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пузік Л. М. 
Залежність хімічного складу плодів дині від особливостей сорту / Л. М. Пузік // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 302-310. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Установлено, що господарсько-ботанічні сорти дині ранньостиглої групи (РСГ) різняться між собою за вмістом сухих речовин і цукрів уже на ранній стадії формування плодів, інтенсивності накопичення цих речовин в процесі онтогенезу і на заключній стадії своєї життєдіяльності, тобто повної стиглості. Характерною закономірністю у формуванні хімічного складу плодів РСГ дині є те, що у 8 - 10-добових плодах відсоток цукру у сухих речовинах є значно більшим проти плодів, які розвивалися наступні 16 - 18 діб.


Індекс рубрикатора НБУВ: П241.77-36

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського