РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000326731<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Скарбовійчук О. М. 
Зв'язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів / О. М. Скарбовійчук, О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 42-45. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури встановлено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ℃, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання під час визначення жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського