Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000326731<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Скарбовійчук О. М. Зв'язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів / О. М. Скарбовійчук, О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 42-45. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури встановлено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ℃, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання під час визначення жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|