Хоменко М. Д. Зменшення подрібнення та ефективне повне очищення коренів цукрових буряків - реальні шляхи збільшення виробництва цукру / М. Д. Хоменко, С. О. Нарожний // Харч. пром-сть. - 2010. - № 9. - С. 129-131. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Проаналізовано причини низького коефіцієнта вилучення цукру на вітчизняних цукрових. Основною причиною ситуації є незадовільне очищення буряків від домішок і забруднень та подрібнення коренів. Визначено і запропоновано заходи для підвищення коефіцієнта виробництва (коефіцієнта вилучення цукру).
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"