Губская Е. Ю. Значение пищевых волокон в построении пирамиды здорового питания современного человека / Е. Ю. Губская // Сучас. гастроентерологія. - 2010. - № 6. - С. 88-95. - Библиогр.: 42 назв. - рус.
Доведено зв'язок між неправильним харчуванням і хронічними неінфекційними захворюваннями. Знизити ризик виникнення цих захворювань може повернення до природного здорового харчування з високим вмістом харчових волокон. Одержати достатню кількість харчових волокон можна приймаючи лікарські препарати рослинного походження, зокрема "Мукофальк".
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"