РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000328007<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Евдохова Л. Н. 
Использование ячменной муки для создания мучных кондитерских изделий оздоровительной направленности / Л. Н. Евдохова, Л. Н. Рукшан // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2012. - Вип. 12, т. 2. - С. 203-213. - Библиогр.: 15 назв. - рус.

Цель работы - получение и использование муки ячменной кондитерской. Предложено использование муки ячменной в рецептурах мучных выпеченных полуфабрикатов в качестве функционального ингредиента. Получены данные об органолептических и физико-химических показателях качества мучных выпеченных полуфабрикатов. Разработана специализированная дегустационная карта для оценки мучных выпеченных полуфабрикатов. Разработаны дескрипторы органолептических показателей качества мучных выпеченных полуфабрикатов и оценена их интенсивность.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3 + Л868

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського