Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000329226<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Крисанов Д. Ф. Інструменти зниження впливу небезпечних чинників на якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2009. - № 31. - С. 37-39. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Проаналізовано нинішні ситуації із якістю та безпечністю продовольчих товарів і результатами їх тестування, розкрито причини незадовільного стану та наслідки для споживачів. З метою унеможливлення випуску низькоякісних чи небезпечних продуктів харчування запропоновано низку заходів нормативного і системоуправлінського характеру, реалізація яких сприятиме мінімізації продуктових ризиків. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-82-995 + Л80-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|