РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000329226<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Крисанов Д. Ф. 
Інструменти зниження впливу небезпечних чинників на якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2009. - № 31. - С. 37-39. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Проаналізовано нинішні ситуації із якістю та безпечністю продовольчих товарів і результатами їх тестування, розкрито причини незадовільного стану та наслідки для споживачів. З метою унеможливлення випуску низькоякісних чи небезпечних продуктів харчування запропоновано низку заходів нормативного і системоуправлінського характеру, реалізація яких сприятиме мінімізації продуктових ризиків.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-82-995 + Л80-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського