![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000329349<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Білонога Ю. Л. Інтенсифікація процесу виготовлення вершкового масла методом збивання / Ю. Л. Білонога, О. Я. Корнієнко, Б. Р. Ціж, Д. М. Білонога, Ю. Ю. Варивода // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 311-316. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Розглянуто процес виробництва вершкового масла за додавання поверхнево-активних речовин і розрахунок доцільного діаметра частинки масляного зерна. Індекс рубрикатора НБУВ: Л957.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|