Узагальнено сучасні погляди на харчові продукти як на складний фармакологічний та хімічний комплекс і на сутність оздоровчого харчування. Охарактеризовано найпопулярніші на світовому ринку функціональні інгредієнти та функціональні продукти. Наведено технологічні особливості та етапи розроблення, одержання та оцінки оздоровчих продуктів. Запропоновано власну концепцію оздоровчого харчування.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"