Малкіна В. М. Моделювання процесу деформації у ягоді винограду при заморожуванні / В. М. Малкіна, В. Ф. Ялпачик // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 1, вип. 10. - С. 3-9. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розроблено заходи, спрямовані на поліпшення товарного виду плодоовочевої продукції під час зберігання в замороженому стані. Представлено теоретичні дослідження, які дозволяють зробити висновок, що заморожування та дефростацію слід проводити за таких умов, коли внутрішній тиск дорівнює зовнішньому тиску. Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.07
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|