Кишенько І. І. Наукове обгрунтування вибору структуроутворювачів для модельних м'ясних систем / І. І. Кишенько // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 56-58. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Встановлено особливості впливу на процес гелеутворення білкового стабілізатора з колагеновмісної сировини таких гідроколоїдів як: напівочищений каппа карагенан, камедь дерева тара та камедь ксантана. Виявлено їх позитивний вплив на міцність гелю та їх синергетичну взаємодію між собою.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"