![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000341963<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus / Н. В. Дехтяренко, О. М. Дуган // Наук. вісті НТУУ "КПІ". - 2011. - № 3. - С. 34-39. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Представлено перші етапи розроблення нової лабораторної технології оздоровчих кисломолочних продуктів на основі особливим чином обробленого насіння сої. Для приготування соєвого молока використано соєве борошно, виготовлене згідно з новою національною технологією ЕСО<190> (виробник ТОВ "ЕСО"). Розроблено оптимальну технологію попередньої обробки соєвого борошна з метою подальшого використання як основи для поживних ферментаційних середовищ. Встановлено, що молоко з сої ЕСО "Подарунок сонця" ("Супер") максимально індукує біосинтетичні процеси у штамів L. delbrueckii subsp. lactis LE і L. rhamnosus LB3. Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43 + Л959.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16492 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|