Процюк Т. Л. Особливості харчової алергії у дітей дошкільного віку / Т. Л. Процюк, О. В. Чирка, Н. І. Токарчук, І. М. Ганіна, Н. М. Суркова, О. Г. Гулько // Соврем. педиатрия. - 2010. - № 1. - С. 60-62. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Зазначено, що стан здоров'я дітей дошкільного віку з харчовою алергією характеризується високою частотою супутньої патології, вираженими симптомами загальної інтоксикації та шкірними проявами атопії. Клініко-анамнестичні маркери враховують не лише імунні, але й додаткові фактори патогенезу атонічного захворювання, мають значно більшу чутливість щодо клінічної маніфестації хвороби. Імунний статус дітей дошкільного віку з проявами харчової алергії вирізняється високим рівнем загального IgE, специфічних IgG до харчових алергенів та різнонаправленими змінами з боку фагоцитарної ланки імунітету. Індекс рубрикатора НБУВ: Р733.41,2-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24603 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|