Відейко М. Ю. Особливості хліборобства носіїв трипільської культури / М. Ю. Відейко // Магістеріум. - 2009. - Вип. 36. - С. 14-19. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Трипільська археологічна культура, яку також називають культурною спільністю Кукутень-Трипілля, була поширена на значній території, в різних ландшафтних зонах. Враховуючи час існування (понад 2500 років) та зміни, які відбувалися впродовж цього часу у навколишньому середовищі, локальні особливості матеріальної культури, можна дійти висновку про належність її носіїв до різних культурно-господарських типів. Індекс рубрикатора НБУВ: Т4(45УКР)253.110.1 Т
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж70430 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|