Черевична Н. І. Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану / Н. І. Черевична, О. В. Самохвалова, Н. М. Смольнякова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2011. - № 2/6. - С. 50-53. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.
Розглянуто питання оцінювання ефективності розробки та впровадження нової технології бісквітних напівфабрикатів за умови використання стабілізатора мікробного походження.
Шифр НБУВ: Ж24320Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"